Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"retronasal smell"'
Autor:
Ni, Rui, Michalski, Mark H., Brown, Elliott, Doan, Ngoc, Zinter, Joseph, Ouellette, Nicholas T., Shepherd, Gordon M.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2015 Nov . 112(47), 14700-14704.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26465881
Autor:
Stuart Firestein
Publikováno v:
Frontiers in Integrative Neuroscience, Vol 9 (2014)
The olfactory system plays a leading role in the perception of flavors, even though we experience this perception in our oral cavity as "taste". Without a sense of smell, food loses all but its most elementary flavor qualities. Smell begins in the pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e595e9e60e6b410995c30c56cb8acbb1
Autor:
Paolo Emidio Macchia, Giuseppe Palatucci, Elena Cantone, Silvio Desiderio, Annamaria Colao, Emma De Nisco, Paola Ungaro, Immacolata Cristina Nettore, Luigi Maione, Fabiana Franchini
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 3
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 3, p 959 (2020)
International journal of environmental research and public health (Online) 17 (2020). doi:10.3390/ijerph17030959
info:cnr-pdr/source/autori:Nettore I.C.; Maione L.; Desiderio S.; De Nisco E.; Franchini F.; Palatucci G.; Ungaro P.; Cantone E.; Macchia P.E.; Colao A./titolo:Influences of age, sex and smoking habit on flavor recognition in healthy population/doi:10.3390%2Fijerph17030959/rivista:International journal of environmental research and public health (Online)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:17
Volume 17
Issue 3
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 3, p 959 (2020)
International journal of environmental research and public health (Online) 17 (2020). doi:10.3390/ijerph17030959
info:cnr-pdr/source/autori:Nettore I.C.; Maione L.; Desiderio S.; De Nisco E.; Franchini F.; Palatucci G.; Ungaro P.; Cantone E.; Macchia P.E.; Colao A./titolo:Influences of age, sex and smoking habit on flavor recognition in healthy population/doi:10.3390%2Fijerph17030959/rivista:International journal of environmental research and public health (Online)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:17
(1) Background: Flavor is one of the main factors influencing food preferences and dietary choices, and a reduction in flavor recognition has been associated with several diseases. A novel quantitative test to assess flavor has been recently develope
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.