Zobrazeno 1 - 10
of 4 268
pro vyhledávání: '"retention index"'
Publikováno v:
Artificial Intelligence Chemistry, Vol 2, Iss 1, Pp 100050- (2024)
Graph neural networks have been successfully applied to machine learning models related to molecules and crystals, due to the similarity between a molecule/crystal and a graph. In this paper, we present three models that are trained with high-quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d205d0a6b704551ae558cf8aa0ea5f1
Autor:
Rizky Ilhamsyah, Daniel R. Struk, Christopher A. Heist, Peter J. Hesketh, Jean-Marie D. Dimandja
Publikováno v:
Journal of Chromatography Open, Vol 5, Iss , Pp 100117- (2024)
This study presents an analytical approach for calculating retention indices of unknown compounds in the 2nd dimension of GC×GC systems by using an n-alkane-aromatic hydrocarbon (AH) reference mixture. We demonstrated that, by running a reference mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83e97c69a059486d9c25e29be97b93a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panagiotis-Loukas P. Gialouris, Georgios A. Koulis, Eleni S. Nastou, Marilena E. Dasenaki, Niki C. Maragou, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21311- (2023)
The determination of volatile compounds is essential for the chemical characterisation of honey's aroma and its correlation to its sensory profile and botanical origin. The present study describes the development, optimization and validation of a new
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80ff1a20ec7748118227b8a51417bdda
Autor:
Bojana Filipčev, Jovana Kojić, Jelena Miljanić, Olivera Šimurina, Alena Stupar, Dubravka Škrobot, Vanja Travičić, Milica Pojić
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4376 (2023)
This study investigated the design of novel pasta enriched with different forms of wild garlic (WG): a powder, an extract and an encapsulated extract applied at three enrichment levels (low/middle/high). The effect of cooking on changes in the conten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39536d8027a64e9798362925c441760e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 279-285 (2022)
C9~C33 n-alkane standard solution and Smart Database Pesticides database were used to establish a rapid analytical method for the determination of 32 fungicides in strawberry based on retention index. Thirty-two fungicides were selected as the target
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b43d3786b2b47e49f22874315f0f912
Publikováno v:
Zhipu Xuebao, Vol 43, Iss 1, Pp 109-120 (2022)
The aroma of rose water is positively correlated with its quality and economic benefits, and it is the main basis for determining the quality of rose water. The volatile components in rose water were analyzed by headspace solid phase microextraction-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d955672010d4610a6442f0a7021ec93