Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"retail food environments"'
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition, Vol 9, Iss 1, Pp 104509- (2025)
Background: Regulations restricting the promotion of some less-healthy products high in fat, sugar, or salt (HFSS) within “restricted areas” (RAs) of supermarkets came into force in October 2022 in England. Objectives: To evaluate the prevalence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7031413f71064877a22ca6d36615d19c
Autor:
Caroline H Karugu, Charles Agyemang, Milkah N Wanjohi, Veronica Ojiambo, Sharon Mugo, Richard E Sanya, Michelle Holdworth, Amos Laar, Stefanie Vandevijvere, Gershim Asiki
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To assess the availability and marketing of ultra-processed foods (UPF) in modern retail food outlets (supermarkets and minimarts) in Kenya and associated factors. Design: This cross-sectional study was conducted in Kenya from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee0488e4b13841ecb379fd72f818816d
Autor:
Christelle Akl, Nehmat El-Helou, Gloria Safadi, Aline Semaan, Aya El Sammak, Tarek Trabelsi, Sonia Sassi, Chaza Akik, Jalila El Ati, Pierre Traissac, Hala Ghattas, The SCALE Research Group
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: Food environments are a major determinant of children’s nutritional status. Scarce evidence on food environments exists in low- and middle-income countries (LMIC). This study aims to fill this gap by documenting the obesogenici
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b5f0f4218494023ad672cb3912d7189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2017)
Abstract Background In-store availability of healthy and unhealthy foods may influence consumer purchases. Methods used to measure food availability, however, vary widely. A simple, valid, and reliable indicator to collect comparable data on in-store
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71dfbef4842d4c769b3bc5e1693e9681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2017)
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2017)
Background In-store availability of healthy and unhealthy foods may influence consumer purchases. Methods used to measure food availability, however, vary widely. A simple, valid, and reliable indicator to collect comparable data on in-store food ava