Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"retail food environment"'
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Diet-related noncommunicable diseases (NCDs) are a leading cause of ill-health and death across Europe. In Ireland, dietary intakes of saturated fat, free sugar and salt exceed World Health Organization recommendations, and excess
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc3c7247a1c843bf99b8f0a854930493
Autor:
Yenisei Ramírez-Toscano, Daniel Skaba, Vanderlei Pascoal de Matos, Carolina Pérez-Ferrer, Tonatiuh Barrientos-Gutiérrez, Nancy López-Olmedo, Maria de Fátima Pina
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Latin American countries are often limited in the availability of food outlet data. There is a need to use online search engines that allow the identification of food outlets and assess their agreement with field observations. We
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ed8fafae6fa4e258cf4682538ba3d3a
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
BackgroundGrowing evidence suggests that it is possible to change the retail food environment to enable healthier choices via in-store interventions. It has been difficult to draw clear conclusions as to which interventions are most effective in posi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22542c81380b478fa9b3b8f2a8fb49b1
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: Nutrition labelling is mandatory on food products in retail stores, but compliance in the rapidly expanding online setting remains unclear. We assessed mandatory and voluntary labelling information across major U.S. online retail
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e5af84528f445709e67eb1b4aa78f54
Publikováno v:
BMC Medicine, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background The current food system in England promotes a population diet that is high in fat, sugar and salt (HFSS). To address this, the UK government has implemented legislation to restrict the promotion of HFSS products in prominent locat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/713bccd581434036aec2a1543410cc62
Autor:
Chelsea R. Singleton, Fikriyah Winata, Ashley M. Adams, Sara L. McLafferty, Karen M. Sheehan, Shannon N. Zenk
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Violent crime (i.e., homicide, armed robbery, aggravated assault, and rape) continues to be a major public health concern in America. Several studies have linked the availability and density of specific features of the retail food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e295e9aeadde467d94b5e5c461897ad9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.