Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"retail cut"'
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1193-1202 (2024)
Halal means permissible according to Islamic law. Halal meat is obtained by hand slaughtering an animal that is not stunned and that is blessed by a Muslim individual immediately before slaughter. The purpose of this study was to determine the microb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9500e6e8e53040d590478d72be73a134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 180-190 (2021)
This study aimed to determine the carcass and meat quality of broiler chickens based on the slaughter age (28, 30, 32, and 34 days). The carcass characteristics included live and carcass weights, carcass rate, dressing rate, and retail cut weight.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ac1d77eb829494499b34680298306ed
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 30, Iss 8, Pp 1074-1080 (2017)
Objective The growth, carcass and retail cut yield records on 1,428 Hanwoo steers obtained through progeny testing were analyzed in this study, and their heritability and genetic relationships among the traits were estimated using animal models. Meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/503812b8fd0844519c961ff3862a2b9d
Autor:
Pil Nam Seong, Kyoung Mi Park, Geun Ho Kang, Soo Hyun Cho, Beom Young Park, Hyun Seok Chae, Hoa Van Ba
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 29, Iss 1, Pp 89-99 (2016)
The effects of retail cut type on chemical, quality and nutritional characteristics of horse meat were studied. Jeju female breed horses (n = 9) at 32-mo-old were slaughtered and the carcasses at 24 h post-mortem were fabricated into 10 retail cuts i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe1518708eb7479d9b2eb4f319139b8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. De Castro Mourão, A. De Amorim Ramos, W. Bianchini, É. Rodrigues, C. De Lima Francisco, Â. Polizel Neto, C. Andrighetto, A. Mendes Jorge
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 2s, Pp 1157-1159 (2010)
Twenty eight Mediterranean buffaloes bulls were scanned with real-time ultrasound (RTU), slaughtered, and fabricated into retail cuts to determine the potential for ultrasound measures to predict carcass retail yield. Ultrasound measures of fat thick
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/769b77faa230425e8b066dc848ea19b2
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 180-190 (2021)
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology
This study aimed to determine the carcass and meat quality of broiler chickens based on the slaughter age (28, 30, 32, and 34 days). The carcass characteristics included live and carcass weights, carcass rate, dressing rate, and retail cut weight. Th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.