Zobrazeno 1 - 10
of 848
pro vyhledávání: '"restructured fish"'
Publikováno v:
In LWT December 2021 152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2015 43:418-426
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2014 41:233-240
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 53, Iss 4, Pp 987-995 (2010)
This study aimed at determining the influence of three concentrations of commercial transglutaminase enzyme in restructured fillet of minced fish from white croacker (Micropogonias furnieri), one of the four marine species with notability in Brazil.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1771303284bd4954872ac0173a456cae
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 31:828-841
Autor:
Rodríguez, Nubia R.1, Uresti, Rocio M.2, Velazquez, Gonzalo2, Vázquez, Manuel, Ramírez, José A.2 ramirez@uat.edu.mx
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Apr2008, Vol. 31 Issue 2, p229-246. 18p. 9 Graphs.