Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"restaurant selection factors"'
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 6276, p 6276 (2020)
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 17
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 17
This study investigated restaurant customers&rsquo
perceived importance of key factors in accordance with dining occasions and restaurant segments. Our investigation into restaurant selection and situational factors present two types of empirica
perceived importance of key factors in accordance with dining occasions and restaurant segments. Our investigation into restaurant selection and situational factors present two types of empirica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
COVID-19 struck the humanity at the end of 2019 and since then it has been ravaging the mankind. Since then the economies have been badly affected; businesses have shut down and the restaurant businesses are no exception to it. Now, when the vaccinat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::48f1ee77bca3cefca4393a62eb43035d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85144969583&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85144969583&partnerID=MN8TOARS