Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"restaurant revenue management"'
Publikováno v:
Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна: Серія Міжнародні відносини, економіка, країнознавство, туризм, Iss 17, Pp 152-162 (2023)
The effectiveness of a revenue management system is important for every business, as revenue is a factor that directly affects profit. This issue is especially important for the restaurant business, where the level of costs is much higher than the av
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b0026c317824a568f90f42d5e5ece5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2019, Vol. 2, Issue 1, pp. 92-108.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHTI-10-2018-0063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sawert, Adam
Queue buildup is a problem that every fast food restaurant would like to reduce, as its effect on customer satisfaction and restaurant revenue is obviously negative. This thesis looks at how a dynamic menu management system would affect fast food res
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ltu:diva-80925
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pesquisa Operacional, Volume: 38, Issue: 1, Pages: 73-86, Published: APR 2018
Pesquisa Operacional, Vol 38, Iss 1, Pp 73-86
Pesquisa Operacional v.38 n.1 2018
Pesquisa operacional
Sociedade Brasileira de Pesquisa Operacional (SOBRAPO)
instacron:SOBRAPO
Pesquisa Operacional, Vol 38, Iss 1, Pp 73-86
Pesquisa Operacional v.38 n.1 2018
Pesquisa operacional
Sociedade Brasileira de Pesquisa Operacional (SOBRAPO)
instacron:SOBRAPO
This paper presents a case study of table reservation practice for restaurant business within Walt Disney World. A unique feature here is to consider table combination to capture revenue potentials from different party sizes and at different time per
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c075facc21eec29fb2a7bae00042c256
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-74382018000100073&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-74382018000100073&lng=en&tlng=en