Zobrazeno 1 - 10
of 254
pro vyhledávání: '"responsive packaging"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2022 133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Reversible imine chemistry has been employed to stabilize antimicrobial liquid volatiles trans-2-hexenal (HX) and salicylaldehyde (SL) to the surface of chitosan films. The reactivity of both aldehydes to amine groups of chitosan was high and the syn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d1065f8f51d778a1cbb47b53fd9c70ec
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85135520903
https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85135520903
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safetyREFERENCES. 20(5)
Microbial growth and fluctuations in environmental conditions have been shown to cause microbial contamination and deterioration of food. Thus, it is paramount to develop reliable strategies to effectively prevent the sale and consumption of contamin
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2237 (2024)
Blueberry anthocyanin-derived cyanidin (BAC) was used to prepare a series of responsive food freshness packaging films by compounding it with quaternary chitosan (QC) and gelatin (G). The fundamental properties, pH sensitivity, and functional attribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a5d147bfc214b7bb6036b2f68296445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.