Zobrazeno 1 - 10
of 595
pro vyhledávání: '"resource conservation practices"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bismark Kwasi Osei
Publikováno v:
Universal Journal of Social Sciences and Humanities. 3:1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ajay Kumar Mishra, Hitoshi Shinjo, Hanuman Sahay Jat, Mangi Lal Jat, Raj Kumar Jat, Shinya Funakawa
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The rice-wheat cropping system (RWCS) provides the world’s population with staple foods, and it is crucial to maintain global food demand and security. Food systems are a complex ecosystem and sustain many feedback mechanisms. Crop residue manageme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/533691412be741deb38cf4dfbc3b34ad
Autor:
N. W. Raut, B. A. Sonune, SD Jadhao, V. K. Kharche, G. S. Laharia, Nilam Kanase, DV Mali, P. W. Deshmukh, PR Kadu
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:929-936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ajay Kumar Mishra, Hitoshi Shinjo, Hanuman Sahay Jat, Mangi Lal Jat, Raj Kumar Jat, Shinya Funakawa
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
This study evaluates the impact of conservation agriculture (CA) on soil carbon sequestration and crop productivity in the Indo-Gangetic Plains, focusing on short-term effects over 3 and 5 years. Conducted at two distinct sites, Karnal and Samastipur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36d186d6d30a447b89e31cc5f567da29