Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"resistant sub-population"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2019)
Osmotolerance or halotolerance are used to describe resistance to sugars and salt, or only salt, respectively. Here, a comprehensive screen of more than 600 different yeast isolates revealed that osmosensitive species were equally affected by NaCl an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6d759ce1ecc4ba5988f572e991ec9d3
Autor:
Malcolm Stratford, Michaela Novodvorska, David B. Archer, Simon V. Avery, Hazel Steels, Gerhard Nebe-von-Caron
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
The food spoilage yeast Zygosaccharomyces bailii shows great resistance to weak-acid preservatives, including sorbic acid (2, 4-hexadienoic acid). That extreme resistance was shown to be due to population heterogeneity, with a small sub-population of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.