Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"resistant dextrin"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 37-43 (2024)
The purpose of this study was to investigate the structural and functional properties of resistant dextrins prepared by debranching and recrystallization. In this study, waxy maize and normal maize starches were used as raw materials to prepare resis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c07a6649ae214728bc89907b49e00f63
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 262-271 (2023)
In order to explore the best process of acid-heat preparation on sorghum resistant dextrin, the preparation process of sorghum starch was optimized by single factor and response surface experiment as well as its structural characterization was studie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/570b9192ec3846bb8a887197986baaba
Autor:
LI Zerun, TIAN Yanjun, HUANG Yanhong, NIE Yupeng, SUN Ping, WANG Shanshan, GAN Shaobo, XU Hui
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 11, Pp 79-85 (2023)
Resistant dextrin (RD) prepared from corn starch by different processes vary in structure and physicochemical properties and in turn resistance to human digestive enzymes. In this research, the solubility, bond structure, digestibility and morphologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/365fec3c139e40efba64b2571f941c02
Autor:
Xinyang Chen, Yinchen Hou, Aimei Liao, Long Pan, Shengru Yang, Yingying Liu, Jingjing Wang, Yingchun Xue, Mingyi Zhang, Zhitong Zhu, Jihong Huang
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 14, Iss 2, p 186 (2024)
Systemic chronic inflammation is recognized as a significant contributor to the development of obesity-related insulin resistance. Previous studies have revealed the physiological benefits of resistant dextrin (RD), including obesity reduction, lower
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54161f387a454fb482e287f4c7894f4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
BackgroundPeas (Pisum sativum L.), the second largest edible bean in the world, have comprehensive and balanced nutrition. In China, peas are mainly used in the processing of starch and related products, during which a large amount of processing by-p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aa462fcda6845c199a9221bb537a283
Autor:
Dezhi LIU, Weihao WANG, Zhigang QUAN, Shuting ZHAO, Yunjiao WU, Yifei WANG, Youtao SU, Longkui CAO
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 11, Pp 119-125 (2022)
In order to explore the structural characterization and anti-digestion characteristics of mung bean resistant dextrin, mung bean starch was used as raw material to prepare mung bean resistant dextrin by acid heat method. Its surface morphology, cryst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/663a85bd8bc24f8cbe039eb2b6acf87c