Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"rennet strength"'
Autor:
Morillo Piña, Osmar T, García Lugo, Pablo J, Guerrero Cardena, Balmore Ruizdael, Torres Vielma, Yzoleth, Castañeda Ruiz, Rafael F
Publikováno v:
Revista Colombiana de Biotecnología, Vol 17, Iss 1, Pp 54-60 (2015)
Revista Colombiana de Biotecnología, Volume: 17, Issue: 1, Pages: 54-60, Published: JAN 2015
Revista Colombiana de Biotecnología, Volume: 17, Issue: 1, Pages: 54-60, Published: JAN 2015
La producción experimental de enzimas coagulante de leche se llevó a cabo en un medio de cultivo de laboratorio durante 190 h de incubación, utilizando tres cepas certificadas de Rhizomucor pusillus, R.miehei y dos especies nativas de Rhizomucor s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maćej, Ognjen, Jovanović, Snežana
Publikováno v:
Mlekarstvo
Quality of rennet should be considered in more complex way in compare to actual legislation of our country. Rennet quality should be considered from the following points of view: chemical composition, strength microbiological quality, technological p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::24140a935a3cd562d76b045636a32b8f
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_427
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.