Zobrazeno 1 - 10
of 534
pro vyhledávání: '"rennet coagulation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3296 (2024)
This study investigated the production of rennet gels from β-casein-depleted retentates obtained through cold microfiltration (MF) of skim milk (SM) that was treated beforehand to ensure microbial safety. The treatments included thermization (65 °C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e20eb6f07aa64bfea2c4a4fea396256a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska-Piotrowska, Magdalena Kowalczyk, Grzegorz Zaguła, Katarzyna Szajnar
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3703 (2023)
Calcium can be added to cheese milk to influence the coagulation process and to increase cheese yield. Calcium compounds used in the dairy industry show substantial differences in their practical application. Therefore, this study aimed to evaluate t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21d7e6063f0d4fb28b82fd2f503eb3a9
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 3, Pp 503-519 (2021)
Introduction. An integrated monitoring of raw milk’s contents, quality, and security is a key factor that guarantees the high-quality dairy production. As a result, new research methods of rennet clotting are a topical and urgent area of study. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46e463c6503e418c9c1c6a4b8610676f
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 4, Pp 353-356 (2020)
Abstract. The aim of the study was to evaluate the differences in milk coagulation properties in three groups of dairy cows receiving the dietary supplements Panamin Animal and Panamin Detox. The present group production experiment was conducted in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbf8131e078a421e9fb0905627780c05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.