Zobrazeno 1 - 10
of 372
pro vyhledávání: '"reheating conditions"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metals, Vol 14, Iss 2, p 189 (2024)
The mitigation of CO2 emissions is one of the major areas of research in iron ore-based steelmaking. In this study, four simulated current and potential future reheating scenarios with different fuel and oxidizer gases were studied regarding the amou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c62b0a8548f246828f928f48faaefdbb
Autor:
Bernhard Linder, Gregor Mikl, Christian Gierl-Mayer, Thomas Höfler, Herbert Danninger, Gerhard Angeli
Publikováno v:
Journal of Casting & Materials Engineering. 5:71-74
Reheating of steel slabs for further processing such as hot rolling usually takes place in gas-fired pusher furnaces. Temperatures well above 1000°C, combined with an atmosphere containing H2O, CO2, and O2, lead to substantial oxidation of most stee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sang-Ok Lee, Cheorun Jo, Joong-Seok Min, Mooha Lee, Muhammad Issa Khan, Dong Gyun Yim, Kuk Hwan Seol
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
This study investigates the effect of cooking, storage, and reheating conditions on the formation of cholesterol oxidation products (COPs) in pork loin. Samples of pork loin procured 24 h postmortem were initially processed and assessed for total fat
Autor:
Sandra Luz Ruiz-Quezada, Karla Nuño, V. Navarro-Hidalgo, Carlos A. Gómez-Aldapa, M. R. Torres-Vitela, Javier Castro-Rosas, Angélica Villarruel-López, M. A. Olea-Rodríguez
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 79:741-747
This study analyzed the behavior of Clostridium perfringens in individual ingredients and tamales containing different pathogen concentrations upon exposure to different temperatures and methods of cooking, storage, and reheating. In ground pork, C.