Zobrazeno 1 - 10
of 1 971
pro vyhledávání: '"regions of cultivation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Determination of Suitable Regions for Cultivation of Three Medicinal Plants under a Changing Climate
Publikováno v:
Environmental Processes. 7:89-108
The use of less vulnerable species to climate change such as medicinal plants can be considered as a coping strategy for adapting to climate change. This paper aims to evaluate the suitability of the arable lands located in the Daryache-Namak basin,
Autor:
Maria Amalia Brunini, Naiara Barbosa Macedo, Cristina Vieira Coelho, Gabriela Ferraz de Siqueira
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 26, Iss 3, Pp 486-489 (2004)
Este trabalho teve por objetivo avaliar características físicas e químicas em acerolas provenientes de oito regiões do Estado de São Paulo. Os frutos foram colhidos de março a abril de 2003. Os dados foram avaliados em delineamento experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b400e7cfe1f94c759c239c2ba9414e2b
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 14, Iss 6 (2015)
Repeated cultivation of caraway in the same agricultural regions creates favorable conditions to develop infectious diseases which reduce the quantity and quality of the herbal material. The aim of the present research was to determine the compositio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/824fc942941e4815bae4339c30f1cf0a
Autor:
Antônio Luís de Oliveira, Maria Amalia Brunini, Cleyton Alberto Ramos Salandini, Flavio Rodrigo Bazzo
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 25, Iss 3, Pp 397-400 (2003)
Características fisico-químicas de jabuticabas 'sabará', provenientes de 10 diferentes regiões de cultivo localizadas no Estado de São Paulo, foram analisadas de agosto a setembro de 2001 para determinação de sua qualidade. De cada local de cu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/160da55db4c8486981e2bb9191f15768
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Korean Journal of Food Preservation. 24:1000-1006
The objectives of this study were to compare the physicochemical properties, functional components and antioxidant activities of noni fruit juices from six different regions of cultivation: Samoa, Indonesia, China (Hainan), Hawaii, Thailand and Tahit
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; Sep2022, Vol. 13 Issue 18, p5902-5909, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.