Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"regiodistribution"'
Autor:
Piombo Georges, Barouh Nathalie, Barea Bruno, Boulanger Renaud, Brat Pierre, Pina Michel, Villeneuve Pierre
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 2-3, Pp 195-199 (2006)
Oils extracted from three exotic fruits, guava, kiwi and passion fruit were analyzed to evaluate the possible commercial interest for these waste materials from fruit juices industry. Results showed interesting fatty acids compositions with high amou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/124dfaef26b643a0ad353e2fcc73d2ef
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 2, Pp 180-182 (2005)
The characterisation of the studied columbian red palm oil (fatty acid composition, regiodistribution, solid content…) makes it a potential oil of speciality which may be passed for the tropical equivalent of olive oil.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb3f30a0f6d24102a66dab4a7754e4e5
Autor:
Marlène Perignon, Michel Pina, Camille Simonneau-Deve, Pierre Villeneuve, Anne Renault, Jérôme Lecomte
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society
Journal of the American Oil Chemists' Society, Springer Verlag, 2012, 89 (1), pp.89-96. ⟨10.1007/s11746-011-1884-y⟩
Journal of the American Oil Chemists' Society, Springer Verlag, 2012, 89 (1), pp.89-96. ⟨10.1007/s11746-011-1884-y⟩
The nutritional profile and rheological behaviors of lipids is both due to fatty acid composition and regiodistribution on external and internal positions of triacylglycerol. Actual methods for regiodistribution analysis having some restrictions, the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 2, Pp 180-182 (2005)
Oléagineux, Corps Gras, Lipides
Oléagineux, Corps Gras, Lipides, John Libbey Eurotext, 2005, 12 (2), pp.180-182. ⟨10.1051/ocl.2005.0180⟩
Oléagineux, Corps Gras, Lipides
Oléagineux, Corps Gras, Lipides, John Libbey Eurotext, 2005, 12 (2), pp.180-182. ⟨10.1051/ocl.2005.0180⟩
Correspondance: NOEL J.M. : CIRAD-CP, 34398 Montpellier Cedex 1; International audience; The characterisation of the studied columbian red palm oil (fatty acid composition, regiodistribution, solid content…) makes it a potential oil of speciality w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georges Piombo, Renaud Boulanger, Pierre Brat, Pierre Villeneuve, Bruno Baréa, Nathalie Barouh, Michel Pina
Publikováno v:
OCL. Oléagineux Corps gras Lipides
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 2-3, Pp 195-199 (2006)
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 2-3, Pp 195-199 (2006)
Oils extracted from three exotic fruits, guava, kiwi and passion fruit were analyzed to evaluate the possible commercial interest for these waste materials from fruit juices industry. Results showed interesting fatty acids compositions with high amou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c8adb4e0575039d0e15bad90cb356042
http://agritrop.cirad.fr/534935/
http://agritrop.cirad.fr/534935/
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2005, 18 (7), pp.745-750. ⟨10.1016/j.jfca.2004.07.003⟩
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2005, 18 (7), pp.745-750. ⟨10.1016/j.jfca.2004.07.003⟩
International audience; Oil was extracted from Nile perch (Lates niloticus) head collected from the Victoria Lake (Uganda). Oil content was in the range 15-18% of dry weight. The predominant fatty acids found in crude oil were 14:0, 16:0, 16:1, 17:0,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::30f8d13a35b575917cca844d0f2911bf
https://hal.inrae.fr/hal-02683121
https://hal.inrae.fr/hal-02683121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.