Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"refrigerated mackerel"'
Autor:
Lucía López, Antonio Gómez, Marcos Trigo, José M. Miranda, Jorge Barros-Velázquez, Santiago P. Aubourg
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 8817 (2024)
This research evaluated the preservative properties of flour from the alga Gelidium sp., which is a waste substrate resulting from commercial phycocolloid extraction. Gelatin-based biofilms, which included two different concentrations of red alga flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fff135a91e94cfa81ef37f012310c06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nadia Stejskal, José M. Miranda, Josefa F. Martucci, Roxana A. Ruseckaite, Santiago P. Aubourg, Jorge Barros-Velázquez
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 14, p 3209 (2020)
The use of packaging films containing natural preservative compounds attracts great attention for the quality improvement of seafood. Microalga spirulina (Spirulina platensis) represents a potential source of high added-value and preservative biocomp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd7125b390c64e84bef7fdc6e879cc8e
Autor:
Jorge Barros-Velázquez, Roxana Alejandra Ruseckaite, Josefa Fabiana Martucci, Nadia Stejskal, José M. Miranda, Santiago P. Aubourg
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 3209, p 3209 (2020)
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
Minerva. Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
instname
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Molecules
Volume 25
Issue 14
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
Minerva. Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
instname
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Molecules
Volume 25
Issue 14
The use of packaging films containing natural preservative compounds attracts great attention for the quality improvement of seafood. Microalga spirulina (Spirulina platensis) represents a potential source of high added-value and preservative biocomp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9eed993287bb92a64d7bf9b7da2f69c5
https://hdl.handle.net/10347/23526
https://hdl.handle.net/10347/23526
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.