Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"refractance window drying technology"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 32, Iss 1, Pp 43-50 (2024)
The present study aims to evaluate nutrient retention in mango, avocado, and tomato dried using freezing, refractance windows, and oven methods. The quality parameters of the dried products were assessed, such as color, water activity, and antioxidan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/375224357ca0464b94ce95ca84dbaccf
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 12, Iss 1 (2023)
Porridge is a staple food in many developing countries and is usually used as a weaning or breakfast food. The increased preference for convenient and healthy meals has increased the desire for nutrientenriched instant flours. Jackfruit is an underut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9047541faa494a84894e1d1ea2d16462
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.