Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"reformulation strategy"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 2, p 234 (2023)
Consumption trends demand healthier meat products and require research into reformulation strategies. Ambiguities in consumer preferences for two processed meat reformulation strategies (i.e., ingredient “reduction” and nutrient “addition”) w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53104ef5152f4c049cdb2fa365fb1371
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 19, p 10129 (2022)
Meat manufacturers are nowadays in a very unenviable position. Both meat and meat products require the utilization of various additives due to their chemical composition. On the other hand, consumers demand fresh, additive-free, and high-quality prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a78a188cffc4b7a82fb76a2cce5cebb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.