Zobrazeno 1 - 10
of 39 090
pro vyhledávání: '"refinado"'
Autor:
Alvarez-Rivera, José Abisenas1 abisenas@gmail.com, Castañón-Nájera, Guillermo1 guillermo_corazon_valiente@hotmail.com
Publikováno v:
Dyna. jul-sep2024, Vol. 91 Issue 233, p52-57. 6p.
Autor:
Nunes Costa, Maria Ivonete1 mivonetenunes@gmail.com, Rocha Lima, Francisco Valdivino2,3 valdifino@ifpi.edu.br, de Sá Brandim, Ayrton4 brandim@ifpi.edu.br
Publikováno v:
Revista FSA. jul2023, Vol. 20 Issue 7, p167-181. 15p.
Autor:
Luna, Esther Martínez
Publikováno v:
Historia Mexicana, 2024 Jan 01. 733 (291), 1407-1411.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27271206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Apr-Jun2023, Vol. 74 Issue 2, p1-11. 11p.
Autor:
Yolanda Gil Saura
Publikováno v:
Archivo Español de Arte, Vol 96, Iss 384 (2023)
La correspondencia datada en 1671 entre el agente español en Roma, Antonio Pérez de Rúa y el cardenal Moncada, en Madrid, ofrece un panorama de la circulación de objetos artísticos entre las dos ciudades, bufetes de scagliola, estatuillas de bro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e87a08f9a6e4703a19b2f8c6825b58c
Autor:
Rodríguez-Sierra, Elizet1 elizet@iiia.edu.cu, Jorge-Cabrera, Ma. Cristina1, Rodríguez-Álvarez, Ivania1
Publikováno v:
Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. sep-dic2022, Vol. 32 Issue 3, p6-9. 4p.