Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"refermentation"'
Autor:
Antonietta Baiano, Anna Fiore, Barbara la Gatta, Vittorio Capozzi, Nicola De Simone, Carmela Gerardi, Francesco Grieco
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 1, p 8 (2024)
Craft beer quality is the result of the complex interactions among ingredients. The purpose of this work was to assess the influence of combinations of cereal mixtures, yeast strains, and sucrose added for the refermentation in bottle on the physico-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3344291ef95c4f548332b0b42c1d6363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruben Wauters, Beatriz Herrera-Malaver, Michiel Schreurs, Peter Bircham, Charlotte Cautereels, Jeroen Cortebeeck, Paul M. Duffin, Jan Steensels, Kevin J. Verstrepen
Beer quality generally diminishes over time as staling compounds accumulate through various oxidation reactions. Here, we show that refermentation, a traditional practice where Saccharomyces cerevisiae cells are added to beer prior to bottling, dimin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eee03d87258a881a2502383f5225e9bc
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/705925
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/705925
Publikováno v:
Beverages, Vol 6, Iss 3, p 56 (2020)
Bottle conditioning refers to a method of adding fermenting wort or yeast suspension in sugar solution into beer in its final package. Additionally denoted as bottle refermentation, this technique has been originally developed to assure beer carbonat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d165b7f64b2401394ea54958de9045e
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 2, p 39 (2019)
The aromatic complexity of craft beers, together with some particular practices (use of small vessels, dry hopping, etc.), can cause more oxidation associated with pre-maturated colloidal instability, Madeira off-flavors, bitterness decrease, and aro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1d37764ec6342db961043911efb9c0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benoit Divol, Aline Lonvaud-Funel
Publikováno v:
OENO One, Vol 38, Iss 3, Pp 181-190 (2004)
Botrytis-affected wines are microbiologically unstable. Fermentation can occasionally occur during maturing time or bottle-ageing. However, wines which undergo refermentations seem to be free of yeasts. This work deals with microbial aspects and ecol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dacc5667e76d457a8bb4a68e70485b0d