Zobrazeno 1 - 10
of 4 546
pro vyhledávání: '"reference intake"'
Publikováno v:
Aqua, Vol 73, Iss 5, Pp 1075-1096 (2024)
The present study offers a quality assessment of the mineral and spring waters marketed in Algeria within the national and international legislations, examine the potential contribution of bottled waters to essential elements intake and effects on pu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3007ec92004a4b2e881bf7881f827a0b
Publikováno v:
环境与职业医学, Vol 40, Iss 9, Pp 1074-1078 (2023)
BackgroundA rational diet is the foundation of health. Dietary guidelines for Chinese residents and Chinese Food Guild Pagoda aim to provide healthy eating guidance for Chinese residents.ObjectiveTo evaluate the rationality and applicability of the "
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be15d6aa3631457288e471b0198b42b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tracey Ruth Hutton, Annelie Gresse
Publikováno v:
The South African Journal of Clinical Nutrition, Vol 35, Iss 3, Pp 108-114 (2022)
Objective: This study aimed to assess the objective understanding of five front-of-pack label formats, namely the Reference Intake, Multiple Traffic Light label, Nutri-Score, health endorsement logo and warning label, among consumers in Nelson Mandel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e3e92234ae844ae8dc25ecd38ec42cd
Autor:
Phachara Jindasereekul, Wachira Jirarattanarangsri, Julaluk Khemacheewakul, Noppol Leksawasdi, Parameth Thiennimitr, Siraphat Taesuwan
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 12 (2023)
One-carbon nutrients play an important role in epigenetic mechanisms and cellular methylation reactions. Inadequate intake of these nutrients is linked to metabolic perturbations, yet the current intake levels of these nutrients have rarely been stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86aab219ccba4feb808aa14059b786c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vincenzo Lo Turco, Benedetta Sgrò, Ambrogina Albergamo, Vincenzo Nava, Rossana Rando, Angela Giorgia Potortì, Giuseppa Di Bella
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3207 (2023)
Growing health, environmental, and ethical concerns have encouraged interest in plant-based milks (PBMs), but it remains questionable whether the nutrition labeling of these products is adequately reliable for consumers, and whether nutritional stand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bb642c0ecb2407591281ef669aa65ef
Autor:
Laura Rossi, Deborah Martone, Raffaela Piccinelli, Pasquale Buonocore, Andrea Ghiselli, the Working Group on Pediatric Nutrition of Italian Dietary Guidelines, Margherita Caroli, Marcello Giovannini, Giuseppe Morino, Silvia Scaglioni, Andrea Vania, Elvira Verduci
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Healthy eating in childhood and adolescence is important for proper growth and development and to establish a healthy foundation for future dietary habits. This paper aims to describe the elaboration of dietary plans for pediatric ages highlighting c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6568e8845d13496fbea9a303e9d04582
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.