Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"reducing salt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Otto Bekers, Martien C. J. M. van Dongen, Marleen M.J. van Greevenbroek, Jeroen P. Kooman, Remy J.H. Martens, Anke Wesselius, Abraham A. Kroon, Simone J. P. M. Eussen, Steven J.R. Meex, Coen D.A. Stehouwer, Pieter C. Dagnelie, Ronald M.A. Henry
Publikováno v:
Journal of Nutrition, 150(6), 1413-1424. Oxford University Press
Background: It is a matter of debate whether sodium and potassium intake are associated with heart disease. Further, the mechanisms underlying associations of sodium and potassium intake with cardiac events, if any, are not fully understood.Objective
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.