Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"reduced soy glycinin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.M. Vereijken, Sergio González-Pérez
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture, 87(12), 2173-2191
Journal of the Science of Food and Agriculture 87 (2007) 12
Journal of the Science of Food and Agriculture 87 (2007) 12
There is increasing worldwide demand for proteins of both animal and plant origin. However, animal proteins are expensive in terms of both market price and environmental impact. Among alternative plant proteins, sunflower seeds are particularly inter
Publikováno v:
Current Opinion in Colloid and Interface Science 7 (2002) 5-6
Current Opinion in Colloid and Interface Science, 7(5-6), 462-468
Current Opinion in Colloid & Interface Science, 5-6, 7, 462-468
Current Opinion in Colloid and Interface Science, 7(5-6), 462-468
Current Opinion in Colloid & Interface Science, 5-6, 7, 462-468
Recent studies on gelation and interfacial properties of vegetable protiens are reviewed. Attention is focused on legume proteins, mainly soy proteins, and on wheat proteins. The rheological properteis of vegetable protein gels as a function of heati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.