Zobrazeno 1 - 10
of 601
pro vyhledávání: '"red-smear cheese"'
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 4, Iss 4, Pp 622-641 (2018)
The complex smear microbiota colonizing the surface of red-smear cheese fundamentally impacts the ripening process, appearance and shelf life of cheese. To decipher the prokaryotic composition of the cheese smear microbiome, the surface of a semi-har
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18b86e3e2b6e4e21802168747de7c3c9
Autor:
Amato, Lea, Ritschard, Jasmine S., Sprecher, Isabel, Lacroix, Christophe, Schuppler, Markus, Meile, Leo
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2015 41:50-57
Autor:
Goerges, Stefanie, Koslowsky, Margarita, Velagic, Samir, Borst, Nicole, Bockelmann, Wilhelm, Heller, Knut J., Scherer, Siegfried
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2011 21(2):83-89
Potent antilisterial cell-free supernatants produced by complex red-smear cheese microbial consortia
Autor:
Bleicher, A., Stark, T., Hofmann, T., Bogovič Matijašić, B., Rogelj, I., Scherer, S., Neuhaus, K.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2010 93(10):4497-4505
Autor:
Rea, M.C., Görges, S., Gelsomino, R., Brennan, N.M., Mounier, J., Vancanneyt, M., Scherer, S., Swings, J., Cogan, T.M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2007 90(5):2200-2210
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2004 87(10):3189-3197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rudolf, Melanie, Scherer, Siegfried *
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2001 63(1):91-98