Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"red lentils"'
Autor:
Betül KOLAY, Ali Rıza ÖZTÜRKMEN
Publikováno v:
Journal of Applied Life Sciences and Environment, Vol 56, Iss 4(196), Pp 475-488 (2023)
This study was carried out to determine the effect of different cross-sowing methods and different doses of leonardite on the growth of red lentils under rain-fed conditions. Treatments consisted of different cross-sowing methods (control, 45° cross
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b2d13a4c2bb4b399013e21b9fc2eb46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 3, Pp 270-276 (2020)
This study aims to compare the nutritional, functional and sensory properties of red lentils (Lens culinaris Medic.) and black beans (Phaseolus vulgaris L.). The input material was raw seeds of both kinds of legumes, which were subjected to a germina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e138a1fb8a45dc81f119d1385862be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katarzyna Skrzypczak, Katarzyna Michalak, Jakub Wyrostek, Ewa Jabłońska-Ryś, Aneta Sławińska, Wojciech Radzki, Waldemar Gustaw
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 17, p 8916 (2022)
Pulses have desirable nutritional properties and a wide range of applications in the food industry as meat-free, casein-free, gluten-free, and functional food products. Unfortunately, the legume raw material contains some anti-nutrients and allergeni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ae0be82e9c94bde9123c9b53f9a61ea
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 3, Pp 270-276 (2020)
This study aims to compare the nutritional, functional and sensory properties of red lentils (Lens culinaris Medic.) and black beans (Phaseolus vulgaris L.). The input material was raw seeds of both kinds of legumes, which were subjected to a germina
Legumes such as red lentils and chickpeas, which are the most important legumes of the Southeastern Anatolia Region, have a rich content of many mineral substances. However, very little work has been done in this area in the region. In this study, co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3346::90c22f3c78ef88c2d37f21820a5b28f0
https://search.trdizin.gov.tr/tr/yayin/detay/1124587
https://search.trdizin.gov.tr/tr/yayin/detay/1124587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 34, Issue: 3 279-288
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi, Vol 34, Iss 3, Pp 279-288 (2019)
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi, Vol 34, Iss 3, Pp 279-288 (2019)
Bu çalışmadaTürkiye’de yeşil ve kırmızı mercimeğin üretici–tüketici fiyatları ve pazarlamayapısı incelenmiştir. 2003-2017 yılları arasında üretim–tüketim, dış ticaret,fiyat dalgalanmaları ve pazarlaması üzerinde durulmu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::98013e0b2cd814922f233ebb63da8407
https://dergipark.org.tr/tr/pub/omuanajas/issue/49343/522390
https://dergipark.org.tr/tr/pub/omuanajas/issue/49343/522390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.