Zobrazeno 1 - 10
of 13 556
pro vyhledávání: '"red bean"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Technology & Economy. 2023, Vol. 48 Issue 6, p119-122. 4p.
Autor:
Chengye Huang, Binle Zhang, Jing Huang, Youyi Liu, Cheng Chen, Jacob Ojobi Omedi, Li Liang, Zhongkai Zhou, Weining Huang, Ning Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2856 (2024)
The effects of single- (Lactobacillus fermentum) or mixed-strain (Lactobacillus fermentum, Kluyveromyces marxianus) fermentation of red bean with or without wheat bran on sourdough bread quality and nutritional aspects were investigated. The results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35bb77fe44494e94a3679f14383932c2
Autor:
امیر کلایی1 kolai.amir58@gmail.com, مسعود رفیعی2 rafieemasoud@yahoo.com, علی خورگامی3 ali_khorgamy@yahoo.com, کاظم طالشی4 Kazem_taleshi@yahoo.com
Publikováno v:
Crop Production (2008-739X) / Tulīd-ī Giyāhān-i Zirā̒ī. Apr2024, Vol. 17 Issue 1, p59-79. 21p.
Autor:
بهروز اسدي1, سيده سودابه شبيري2 s.shobeiri@yahoo.com, عل یاکبر اسدي3, حسين آسترکی4, فرود صالحی5
Publikováno v:
Journal of Crop Breeding. Spring2024, Vol. 16 Issue 49, p86-102. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. Dec2023, Vol. 34 Issue 2, p233-241. 9p.