Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"recovery media"'
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 42, Iss 1, Pp 8-8 (2023)
Phosphate Bufered Saline with 0.4% BSA and M2 medium are one of the most common media used in embryo recovery. The aim of our paper was to investigate if the recovery media used for the recovery of the mouse embryo is influencing in vitro development
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a7ce4e615bb4b6ab9f4a19b69b8e870
Autor:
Mostafa E. Eissa, Ahmed S. Nouby
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 65, Iss 1 (2016)
Neutralization method evaluation is an important first step in a disinfectant validation study program. It is also crucial in assessment of the efficiency of microbial recovery media in the presence of a residual biocidal agent. In the present study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0089d7090624d77af6d70731822cf17
Autor:
Mostafa Essam Eissa, Ahmed Saber Nouby
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 65, Iss 1 (2016)
Neutralization method evaluation is an important first step in a disinfectant validation study program. It is also crucial in assessment of the efficiency of microbial recovery media in the presence of a residual biocidal agent. In the present study,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fe82af21035f0d118b79c077ea49341e
https://zenodo.org/record/1185786
https://zenodo.org/record/1185786
Autor:
Miller, Fátima A., Ramos, Bárbara, Gil, Maria M., Brandão, Teresa R. S., Teixeira, Paula, Silva, Cristina L.M.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Acidification of foods with organic acids, either by fermentation or by intentional addition, is an important and common mechanism for controlling foodborne pathogens in a diversity of food products. The objective of this work was to study thermal in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.