Zobrazeno 1 - 10
of 776
pro vyhledávání: '"recombinant lactoferrin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guan X; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China., Wang K; School of Life Sciences, Technical University of Munich, Freising 85354, Germany., Wu Y; College of Animal Sciences and Technology, College of Veterinary Medicine, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China., Xu J; College of Animal Sciences and Technology, College of Veterinary Medicine, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China., Liu R; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China., Xia Z; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China., Shao Y; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China. Electronic address: yanchunshao@mail.hzau.edu.cn., Lu Y; College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China; Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education (Huazhong Agricultural University), Wuhan 430070, China. Electronic address: lvyouyou@mail.hzau.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 30; Vol. 467, pp. 142300. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 30.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2022 105(6):4791-4803
Autor:
Nagashima, Daichi1,2 (AUTHOR), Ishibashi, Yukiko3 (AUTHOR), Kawaguchi, Sachiko4 (AUTHOR), Furukawa, Megumi2 (AUTHOR), Toho, Masahiro4 (AUTHOR), Ohno, Megumi5 (AUTHOR), Nitto, Takeaki4 (AUTHOR), Izumo, Nobuo1,4 (AUTHOR) n.izumo@hamayaku.ac.jp
Publikováno v:
Pharmaceutics. Jan2023, Vol. 15 Issue 1, p60. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 6, Pp 4791-4803 (2022)
ABSTRACT: Infant intestinal development is immature and, thus, is vulnerable to bacterial and viral infections, which damage intestinal development and even induce acute enteritis. Numerous studies have investigated that lactoferrin (LF) has protecti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07c5ce0743a94e6c960ef5cb806df91a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daichi Nagashima, Yukiko Ishibashi, Sachiko Kawaguchi, Megumi Furukawa, Masahiro Toho, Megumi Ohno, Takeaki Nitto, Nobuo Izumo
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 1, p 60 (2022)
Lactoferrin (LF), known to be present in mammalian milk, has been reported to promote the proliferation of osteoblasts and suppress bone resorption by affecting osteoclasts. However, the mechanisms underlying the effects of human sources LF on osteob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa329e274bcb4fc9a7c46696db5105f5