Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"receptors for AGEs"'
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/201bcb00f4544c6faf08b323dd48f821
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 14 (2024)
BackgroundCognitive Impairment arising from type 2 diabetes mellitus (T2DM) has garnered significant attention in recent times. However, there are few studies on the identification and diagnosis of markers of cognitive impairment. Notably, alteration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc3770592f9e414790b6773601f3ea3d
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 9, p 1848 (2022)
Advanced glycation end products (AGEs), formed through the nonenzymatic reaction of reducing sugars with the side-chain amino groups of lysine or arginine of proteins, followed by further glycoxidation reactions under oxidative stress conditions, are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85ce07e8cf114bc2a0fa1171de4f99d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFFUniversidade Federal FluminenseUFF.
Submitted by Ana Lúcia Torres (bfmhuap@gmail.com) on 2018-01-10T14:41:48Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e (MD5) CHRISTIANE BENSUSAN.pdf: 1975827 bytes, checksum: 4184e4e56bd63c7b405bc35f03852e9a
Externí odkaz:
https://app.uff.br/riuff/handle/1/5461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josephine M. Forbes, Karly C. Sourris, Georgia Soldatos, Sonia L Dougherty, Mark E. Cooper, Nora E. Straznicky, Karen Z. Walker, Barbora de Courten, Bronwyn A. Kingwell, Markus P. Schlaich, Vibhasha Chand, Maximilian de Courten, Casper G. Schalkwijk, Jean L.J.M. Scheijen
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition, 103(6), 1426-1433. Oxford University Press
Background: The consumption of advanced glycation end products (AGEs) has increased because of modern food processing and has been linked to the development of type 2 diabetes in rodents. Objective: We determined whether changing dietary AGE intake c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.