Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"rebaudioside M"'
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Sabina Passamonti, Peter Moldeus, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, José Manuel Barat Baviera, David Gott, Lieve Herman, Jean‐Charles Leblanc, Detlef Wölfle, Jaime Aguilera Entrena, Civitella Consuelo, Agnieszka Mech, Salvatore Multari, Vasantha Palaniappan, Laura Ruggeri, Camilla Smeraldi, Alexandra Tard, Laurence Castle
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 12, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The EFSA Panel on Food Additive and Flavourings (FAF Panel) provides a scientific opinion on the safety of a new process to produce steviol glycosides by fermentation of simple sugars using a genetically modified strain of Yarrowia lipolytic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bf1bcff448a4ec2b4fb504cef23fe16
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Sucrose synthase (SuSy, EC 2.4.1.13) is a unique glycosyltransferase (GT) for developing cost-effective glycosylation processes. Up to now, some SuSys derived from plants and bacteria have been used to recycle uridine 5′-diphosphate glucose in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/225031523692446c9b608b6deca0dda0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 92, Iss , Pp 105033- (2022)
Rebaudioside M (RebM) is a desired natural non-caloric and high potency sweetener with very low content in the leaves of Stevia rebaudiana. In this study, based on the crystal structure of UDP-dependent glycosyltransferase UGT76G1, a key enzyme respo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff6e34b23a90499aa6e1634ee0a845ed
Autor:
Corinna M. Karl, Ana Vidakovic, Petra Pjevac, Bela Hausmann, Gerhard Schleining, Jakob P. Ley, David Berry, Joachim Hans, Martin Wendelin, Jürgen König, Veronika Somoza, Barbara Lieder
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Emerging evidence points to a major role of salivary flow and viscoelastic properties in taste perception and mouthfeel. It has been proposed that sweet-tasting compounds influence salivary characteristics. However, whether perceived differences in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59e049dd99664ff4a5e7c5c2cbe5ac0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.