Zobrazeno 1 - 10
of 511
pro vyhledávání: '"ready to eat foods"'
Publikováno v:
Zhongguo gonggong weisheng, Vol 40, Iss 9, Pp 1117-1121 (2024)
ObjectiveTo detect and analyze the contamination of hygiene indicator bacteria in bulk ready-to-eat foods in various regions of Jilin province, providing a reference for the safety supervision of the bulk ready-to-eat food industry in Jilin province.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74cf1da23c7b4b5f865f0c0074c20ee3
Autor:
Maria J. Barreira, Silvia Marcos, Cristina V. Flores, Teresa T. Lopes, Isabel B. Moura, Cristina B. Correia, Margarida Saraiva, Rita Batista
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Street food sector is an important component of the food distribution system in many cities. However, foods exposed for sale on the roadside are generally associated with conditions that favors its potential microbiological contamination. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e8c6942b0dd4bf08bb6a87872db9254
Publikováno v:
BMC Infectious Diseases, Vol 24, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Background Street foods are any foods or drinks prepared or sold by street vendors in an open space. The purpose of this study was to determine the Bacteriological safety and antibiotic resistance patterns of Staphylococcus aureus and Entero
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b22638b38e8545d2a2f6e79e8c7f3a39
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 1, Pp 142-155 (2024)
In this study, we aimed to investigate the impact of three different post-packaging pasteurization temperatures (55, 65, and 75°C) on the physicochemical (pH, drip loss, texture profile, and color), microbial (lactic acid bacteria, mesophilic and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03ccc6af4eba41909c0cb50797501f6b
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 47, Iss , Pp 131-146 (2023)
Summary: Background: Disasters cause diseases, disrupt food supply systems, and expose people to food and nutritional instability. Malnutrition issues, recurrent infections, contaminated food, and inadequate access to essential resources make an alre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42bb4bb9c46f43adb1e3a1a47a09f1bb
Autor:
Zanan M. Taha, Sherzad I. Mustafa, Chyayi J. Ahmed, Farhad B. Mikaeel, Mustafa M. Ali, Ahmad I. Khudr, Salih Z. Ali, Mohammad L. Haji
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 37, Iss 1, Pp 275-282 (2023)
This research evaluated the effluent proportion of E. coli and ETEC in RTE meat products, characterized the isolated strains' clonal relatedness, and determined their antibiotic resistance. 130 RTE products were gathered from various restaurants and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2fcaacc67fa45f0b3046b7ff754dc20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.