Zobrazeno 1 - 10
of 4 998
pro vyhledávání: '"reactive carbonyl species"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 297-306 (2024)
Reactive carbonyl species (RCSs) are a class of active aldehydes and ketones. RCSs are formed in the body through a serious of reactions such as lipid oxidation and glycolysis as well as through lipid oxidation and the Maillard reaction during food p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d2b302288364e5f884a56228d59ebe3
Autor:
Li, Shau-Hsuan1 (AUTHOR), Huang, Wan-Ting2 (AUTHOR), Chen, Yen-Hao1 (AUTHOR), Lu, Hung-I3 (AUTHOR), Lo, Chien-Ming3 (AUTHOR), Tsai, Hsin-Ting4 (AUTHOR), Chen, Chang-Han4,5 (AUTHOR) changhan@vghtc.gov.tw
Publikováno v:
Cancer Cell International. 12/22/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xiaoyu1,2,3 (AUTHOR), Keyhani, Nemat O.4 (AUTHOR), Liu, Hong1,2,3 (AUTHOR), Zhang, Yue1,2,3 (AUTHOR), Xia, Yuxian1,2,3 (AUTHOR) yuxianxia@cqu.edu.cn, Cao, Yueqing1,2,3 (AUTHOR) yuxianxia@cqu.edu.cn
Publikováno v:
PLoS Pathogens. 7/30/2024, Vol. 20 Issue 7, p1-28. 28p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 992 (2024)
Epigallocatechin-3-gallate (EGCG), a prominent polyphenol found abundantly in tea, has garnered significant attention for its potential in preventing and ameliorating a wide range of diseases. Its remarkable antioxidant properties and ability to capt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f6683e9ac204f7289181b007051c2c2