Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"raw pu'er tea"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 331-337 (2023)
In order to accurately evaluate the aroma quality of raw Pu'er tea in Lincang City, the aroma components of 16 raw Pu'er teas were systematically analyzed and comprehensively evaluated by multivariate statistical analysis. A total of 48 aroma compone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/080068c9e1944c53a223e49efdd198fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.