Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"raw protein variation"'
Autor:
Isis Prado Meirelles de Castro, Tarso da Costa Alvim, Wesley Rosa de Santana, Valdira Dias Pereira de Carvalho, Marcio Antonio da Silveira
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 35, Iss 5, Pp 980-986 (2011)
Estudou-se o incremento na produção convencional de etanol de batata-doce [Ipomoea batatas (L.) Lam.] incorporando soro de queijo ao processo e a variação nos teores de proteína bruta dos resíduos sólidos úmidos gerados por esses processos ut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64c7b8196d3c4ef595b5b0c31896f981
Autor:
Márcio Antônio da Silveira, Tarso da Costa Alvim, Valdira Dias Pereira de Carvalho, Isis Prado Meirelles de Castro, Wesley Rosa-de Santana
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia v.35 n.5 2011
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 35, Issue: 5, Pages: 980-986, Published: OCT 2011
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 35, Issue: 5, Pages: 980-986, Published: OCT 2011
Estudou-se o incremento na produção convencional de etanol de batata-doce [Ipomoea batatas (L.) Lam.] incorporando soro de queijo ao processo e a variação nos teores de proteína bruta dos resíduos sólidos úmidos gerados por esses processos ut
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.