Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"raw milk microbiota"'
Autor:
Alexandre J. K. Ouamba, Mérilie Gagnon, Thibault Varin, P. Yvan Chouinard, Gisèle LaPointe, Denis Roy
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
IntroductionThe microbiota of bulk tank raw milk is known to be closely related to that of microbial niches of the on-farm environment. Preserved forage types are partof this ecosystem and previous studies have shown variations in their microbial eco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/733652ebb7304bbe99ee3eed0b5a7f8b
Autor:
Miriam Zago, Barbara Bonvini, Lia Rossetti, Giorgia Fergonzi, Flavio Tidona, Giorgio Giraffa, Domenico Carminati
Publikováno v:
Dairy, Vol 3, Iss 4, Pp 700-709 (2022)
The raw milk for production of long-ripened, spicy type, Provolone Valpadana (PV) PDO cheese must be stored, refrigerated, and processed within 60 h from the first milking, according to European and Consortium regulations. Low-temperature storage con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b8567c05dde43d8b93d4ee77adc0c94
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 7, Pp 5669-5684 (2022)
ABSTRACT: The quality of raw milk is a key factor influencing the whole dairy processing chain. The richness and diversity of bacteria in raw milk affect its quality and safety. However, traditional microbial detection methods mainly depend on the kn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaee9df0256c417f8e841758fbf30534
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Lactic Acid Bacteria (LAB) exert a fundamental activity in cheese production, as starter LAB in curd acidification, or non-starter LAB (NSLAB) during ripening, in particular in flavor formation. NSLAB originate from the farm and dairy environment, be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85b47b9fae5d4e6aa811e6a614375a67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davide Porcellato, Marit Smistad, Alberto Bombelli, Ahmed Abdelghani, Hannah Joan Jørgensen, Siv B. Skeie
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Introduction of microbial contaminations in the dairy value chain starts at the farm level and the initial microbial composition may severely affect the production of high-quality dairy products. Therefore, understanding the farm-to-farm variation an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d66dea201f154dc892f086d07b30d5a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 368 (2020)
The temporal instability of raw milk microbiota drastically affects the reliability of microbiome studies. However, little is known about the microbial integrity in preserved samples. Raw cow milk samples were preserved with azidiol or bronopol and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb4fc27cdcd746df9eb3e24bf173cc52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.