Zobrazeno 1 - 10
of 729
pro vyhledávání: '"raw milk microbiota"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Min Yap, Orla O'Sullivan, Paul W. O'Toole, Jeremiah J. Sheehan, Mark A. Fenelon, Paul D. Cotter
Publikováno v:
mSystems, Vol 9, Iss 4 (2024)
ABSTRACTSeason and location have previously been shown to be associated with differences in the microbiota of raw milk, especially in milk from pasture-based systems. Here, we further advance research in this area by examining differences in the raw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3425e5d76e30465397bd7860e647de21
Autor:
Tarrah, Armin1,2 (AUTHOR), Callegaro, Simone1,3 (AUTHOR), Pakroo, Shadi1 (AUTHOR), Finocchiaro, Raffaella4 (AUTHOR), Giacomini, Alessio1 (AUTHOR), Corich, Viviana1 (AUTHOR) viviana.corich@unipd.it, Cassandro, Martino1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/5/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luca Bettera, Matthias Dreier, Remo S. Schmidt, Monica Gatti, Hélène Berthoud, Hans-Peter Bachmann
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
In cheese production, microorganisms are usually added at the beginning of the process as primary starters to drive curd acidification, while secondary microorganisms, with other pro-technological features important for cheese ripening, are added as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/497a1ffdc9ea4074878499210eca989c
Autor:
Armin Tarrah, Simone Callegaro, Shadi Pakroo, Raffaella Finocchiaro, Alessio Giacomini, Viviana Corich, Martino Cassandro
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract The main objective of this study was to assess the microbiota diversity in milk samples collected from Holstein cows with different estimated breeding values for predicted feed efficiency, milk coagulation, resilience to mastitis, and conseq
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcb0ad39f9984e3a998c7bfa9512568b
Autor:
Siebert, Annemarie1 (AUTHOR), Hofmann, Katharina1 (AUTHOR), Staib, Lena1 (AUTHOR), Doll, Etienne V.1 (AUTHOR), Scherer, Siegfried1 (AUTHOR), Wenning, Mareike1,2 (AUTHOR) mareike.wenning@lgl.bayern.de
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jun2021, Vol. 105 Issue 11, p4761-4773. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.