Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"raw material composition"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 7, Pp 199-207 (2022)
Objective: This study aimed to increase the diversity of surimi products and promote the industrialized production of high-quality traditional food. Methods: Using frozen surimi and chicken breast as raw materials, double-protein vermicelli was prepa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f7f0980abc34609af99d0943e403af2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. P. Sem'ina
Publikováno v:
Теория и практика судебной экспертизы, Vol 12, Iss 4, Pp 53-58 (2017)
A classification of bamboo fibers is discussed, along with the appropriate use of relevant terminology and standardized notions. The paper presents the results of a study conducted on chemical bamboo-based fibers using microscopy (bright-field and po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8df39a65d9794d65b9dd27cb82275cdc
Autor:
Majdanac, Ilma
V diplomskem delu je bil proučevan vpliv surovinske sestave vlaken na temperaturno- in pH- odzivnost mikrogela na podlagi poli-(N-izopropilakrilamida) in hitozana (PNCS). Mikrogel PNCS je bil po impregnirnem postopku nanesen na tekstilije različnih
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::58e1ef1c9a3faa2e7a98ff5d5e84d854
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=145546
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=145546
The woven fabric abrasion resistance is a prop- erty conditioned by its structural and construc- tional characteristics, raw materials and finish- ing processes. The surface of the fabric is de- fined by numerous parameters (such as weave, thickness,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::76189941bac95b31b59517fee4a71688
https://www.bib.irb.hr/1277291
https://www.bib.irb.hr/1277291
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 83, Iss 2, Pp 79-86 (2021)
One of the most effective and cost-effective ways to provide the population with important nutrients is the fortification of mass-consumption products. Bakery products are products of regular consumption in the diet. An integrated approach to solving
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 3; Pages: 1640
Sustainability, Vol 14, Iss 1640, p 1640 (2022)
Sustainability, Vol 14, Iss 1640, p 1640 (2022)
The effect of graded doses of ash from biomass wood chips and straw admixture combustion on compost properties was investigated through a set of large-scale experiments. In a compost plant, matured organic composts were prepared from raw organic mixt
Autor:
Novak-Stanko, Petra
Sportska odjeća; kao i sam izbor materijala namijenjenih za izradu sportske odjeće; ima važnu ulogu u postignuću sportaša. Posljednjih nekoliko godina zabilježen je veliki napredak u području vlakana za proizvodnju vrhunske sportske odjeće i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3901::0ce498357b8eb3fcfc75f02f0a4e9009
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:552883
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:201:552883