Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"raw fat"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 4, Pp 797-806 (2022)
The increase of functional food production makes the search for new non-traditional raw materials and the selection of methods for their processing relevant. Methods for obtaining biologically active substances of a lipid nature from valuable raw mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd91f019c97e4dee884967906807ae36
Publikováno v:
Известия Оренбургского государственного аграрного университета.
В статье приводятся данные и анализ особенностей жироотложения в организме молодняка овец ставропольской породы на Южном Урале и химич
Autor:
Josip Fazekaš
Publikováno v:
Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme
Volume 41
Issue 3
Volume 41
Issue 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.