Zobrazeno 1 - 10
of 1 875
pro vyhledávání: '"raw fat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 4, Pp 797-806 (2022)
The increase of functional food production makes the search for new non-traditional raw materials and the selection of methods for their processing relevant. Methods for obtaining biologically active substances of a lipid nature from valuable raw mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd91f019c97e4dee884967906807ae36
Autor:
Shafrai, Anton V.1 (AUTHOR) rector@kemsu.ru, Prosekov, Alexander Yu.1 (AUTHOR), Vechtomova, Elena A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Information (2078-2489). Aug2023, Vol. 14 Issue 8, p452. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 12/14/2023, Vol. 463, p1-7, 7p
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2016, Vol. 62 Issue 2, p91-95. 5p.
Autor:
Drochioiu, Gabi1 gabidr@uaic.ro
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. Mar2005, Vol. 12 Issue 1, p12-22. 11p. 1 Chart, 5 Graphs.