Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"raw beef"'
Autor:
Moufida Chaari, Sarra Akermi, Khaoula Elhadef, Monia Ennouri, Lobna Jlaiel, Mohamed Ali Mosrati, Lotfi Mellouli, Walid Elfalleh, Theodoros Varzakas, Slim Smaoui
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 21, Pp e39784- (2024)
Given consumers', environmental and sustainability apprehensions, the meat industry investigated the natural colorant resources. As proof, betalain, Opuntia stricta peels (OSP) pigment, is premeditated in the meat industry. Here, OSP betalains were q
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b86616e1b9894ead90d705e4971c31c8
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e30883- (2024)
In the present study, growth potential of Listeria monocytogenes in steak tartare samples taken at retail and belonging to 13 brands marketed in Northern Italy was investigated. The samples were submitted to microbiological and chemical-physical char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c9d4b208c554bbca96dd330713fad7d
Autor:
Sohel Rana, Kulsum Chowdhury, Julius Muchemi, Fahmida Jahan Fahim, Rimi Das, Muhammad Ali, Monira Noor, Kazi Mohammad Ali Zinnah, Subah Nuzhat Hussain, Ferdaus Mohd Altaf Hossain
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 2, Iss 2, p 9240059 (2024)
Escherichia coli is a notorious ubiquitous organism among the foodborne pathogens which can form biofilm leading to the development of antibiotic resistance. We aimed to investigate E. coli isolated from a total of 240 raw beef and ready-to-eat sampl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b546e8b288b4b928c8ab11a052032a6
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 7, p 1305 (2024)
Colistin-resistant Escherichia coli (COE) has been recently recognized as a serious threat to animal and human health. This study aimed to determine the prevalence and antibiotic resistance profile of COE isolated from raw beef and cow feces in Vietn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/419697b5cd9d4c0a92e09eb4f20e5702
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Apart from its nutritive value, meat is one of the substances for the transmission of pathogenic micro-organisms to consumers and the raw beef eating habit of Ethiopians can create a favourable condition for the transmission of pathogens fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/639bdd0f7f354bc8b2c9b4521eb8cf59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38ce935a3eb840e3b53e2c68c9aefe30
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
The enterohemorrhagic Escherichia coli (EHEC) group is responsible for outbreaks and sporadic cases around the world annually. EHEC produces a potent protein known as Shiga toxin in the human intestine causing mild to bloody diarrhea. Some cases of E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d0661bd8ec4d09ba098a40ec28aa3e