Zobrazeno 1 - 10
of 17 847
pro vyhledávání: '"raw beef"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Mahmood, Omar A.1 (AUTHOR) omar.a.almoula@uomosul.edu.iq, Jiang, Xiuping2 (AUTHOR) xiuping@clemson.edu, Bridges, William C.3 (AUTHOR) wbrdgs@clemson.edu, Fraser, Angela M.2 (AUTHOR) afraser@clemson.edu
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1193-1202. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1193-1202 (2024)
Halal means permissible according to Islamic law. Halal meat is obtained by hand slaughtering an animal that is not stunned and that is blessed by a Muslim individual immediately before slaughter. The purpose of this study was to determine the microb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9500e6e8e53040d590478d72be73a134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.