Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"ratio of spectra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 351, p 01018 (2022)
Sereval techniques based on ultrasound have been proposed for quality control of food products. They have shown that the use of ultrasonic techniques is very useful for quality control of certain food products and can be automated to allow rapid meas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a034eec861ed45e08bf78b40dfc009be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, May
Compton and Rayleigh scattering peaks quantify content low atomic number elements water content Alpha-particle X-ray spectrometers Mars Exploration Rovers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::9c70bb6cb2a87dcc5a63509565a6be32
https://hdl.handle.net/10214/23610
https://hdl.handle.net/10214/23610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.