Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"rapid sensory profiling technique"'
Autor:
Juan Benito Calanche Morales, Ana Tomás-Vidal, Edilson Ronny Cusiyunca Phoco, Silvia Martínez-Llorens, Pedro L. Marquina, Miguel Jover-Cerdá, Pedro Roncalés, José Antonio Beltrán
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2694 (2021)
Seabass is one of the leading aquaculture species in Europe. Sensory analysis is essential for new product development. This research focused on establishing and differentiating the opinion of consumers about seabass quality obtained with organic fee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd7832a171aa410db732a9de851a9aff
Autor:
Silvia Martínez-Llorens, Ana Tomás-Vidal, Miguel Jover-Cerdá, Edilson Ronny Cusiyunca Phoco, Pedro Roncalés, José Antonio Beltrán, Pedro Marquina, Juan Benito Calanche Morales
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
Foods, Vol 10, Iss 2694, p 2694 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 11
instname
Foods, Vol 10, Iss 2694, p 2694 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 11
[EN] Seabass is one of the leading aquaculture species in Europe. Sensory analysis is essential for new product development. This research focused on establishing and differentiating the opinion of consumers about seabass quality obtained with organi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ae93373a97412be23d055291c67165e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.