Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"rapid mix test"'
Autor:
Tibor SEDLÁČEK, Pavel HORČIČKA
Publikováno v:
Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 47, Iss 3, Pp 123-127 (2011)
To determine wheat quality, an experimental 80 g variant (mini-RMT) of the standard 1050 g Rapid Mix Test (RMT) was developed. Ten samples of wheat flour with known RMT values were analysed using the method. Results showed a strong correlation betwee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5050a0a81c5c4ae388d770441e765ddd
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 59, Iss 5, Pp 39-46 (2011)
The aim of this work was to detect how different sweet yeast bread formulas influence results of rapid mix test and by the help of sensory analysis to discover consumer preferences and possible benefit and use in bakery industry. Applied raw material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e6fe23a3c9c4476811fd1d243f0d580
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 59, Iss 5, Pp 39-46 (2011)
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
The aim of this work was to detect how different sweet yeast bread formulas influence results of rapid mix test and by the help of sensory analysis to discover consumer preferences and possible benefit and use in bakery industry. Applied raw material
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.