Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"rapid authentication"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 21, p 11830 (2023)
Organic leafy vegetables face challenges related to potential substitution with non-organic products and vulnerability to dehydration and deterioration. To address these concerns, visible and near-infrared spectroscopy (VIS-NIR) combined with linear
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/709748e7b01b42e499ad4161ab683d45
Publikováno v:
Oil Crop Science, Vol 5, Iss 4, Pp 161-165 (2020)
To ensure authenticity of sesame oil, an authentication technology was proposed using ion mobility spectrometry (IMS) and chemometrics. One-class classification (OCC) methods including one-class partial least squares (OCPLS) and one-class support vec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe68c5fac64041b2acdb6cd05103ae1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 42 (2020)
The objective of this study was to develop a rapid technique to authenticate potato chip frying oils using vibrational spectroscopy signatures in combination with pattern recognition analysis. Potato chip samples (n = 118) were collected from local g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4d50ad141a84c84904e6e1c89d1b65e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oil Crop Science, Vol 5, Iss 4, Pp 161-165 (2020)
To ensure authenticity of sesame oil, an authentication technology was proposed using ion mobility spectrometry (IMS) and chemometrics. One-class classification (OCC) methods including one-class partial least squares (OCPLS) and one-class support vec
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 42, p 42 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 1
Foods
Volume 10
Issue 1
The objective of this study was to develop a rapid technique to authenticate potato chip frying oils using vibrational spectroscopy signatures in combination with pattern recognition analysis. Potato chip samples (n = 118) were collected from local g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.