Zobrazeno 1 - 10
of 4 481
pro vyhledávání: '"rapd fingerprinting"'
Publikováno v:
Transactions of the Kansas Academy of Science (1903-), 2002 Apr 01. 105(1/2), 91-95.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3627975
Publikováno v:
International Journal of Plant Sciences, 1997 Sep 01. 158(5), 556-562.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2474914
Autor:
Damiani, Giuseppe, Telecco, Silvana, Comincini, Sergio, Sironi, Massimo, Carretto, Edoardo, Marone, Piero
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1996 Apr 01. 12(2), 163-169.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3582314
Autor:
T. B Hasan, I. J Lafta
Publikováno v:
Archives of Razi Institute, Vol 76, Iss 5, Pp 1363-1370 (2021)
Salmonellosis in poultry is one of the most significant bacterial infections causing mortality, reduced production, and serious economic losses. This study aimed to study the molecular diversity among Salmonella isolates and investigate the epidemiol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de1a9764cd9044fd86f24af10a75bc4f
Publikováno v:
JAPS: Journal of Animal & Plant Sciences. Apr2020, Vol. 30 Issue 2, p398-409. 12p. 2 Color Photographs, 1 Diagram, 6 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Coffee and Cocoa Research Journal, Vol 38, Iss 1 (2022)
The genetic purity of a plant indicates the similarity properties between seedlings in the field and the description of the plant in the database. Identifying plant purity through a morphological approach has several drawbacks, including time efficie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e9704826acc4691aa2fa73a8d79b73b
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KUSCH, Jürgen, HECKMANN, Klaus
Publikováno v:
Écoscience, 1996 Jan 01. 3(4), 378-384.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42902298
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(4), 875-882.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785303