Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"ramulus mori oligosaccharides"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 419-427 (2023)
Ramulus mori oligosaccharides were used as the raw material to evaluate its hypoglycemic effect on high-fat diet/streptozotocin-induced diabetic mice through in vivo experiments. The diabetic mice model was established by high-fat diet combined with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7859ca90da4241b098b1dc59dab3f05d
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 244-251 (2022)
In order to reduce the hygroscopicity of Ramulus mori oligosaccharides, improve its stability and broaden the scope of application in product development, microcapsules of Ramulus mori oligosaccharides with good stability and inhibitory against Strep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d806777d694630ab4d9080c34136d9
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3182 (2023)
Ramulus mori has been widely used in traditional Chinese medicine because of its physiological activities, including antibacterial, anti-inflammatory, and antioxidant activities. Antimicrobial properties of Ramulus mori extract have been well describ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61dfb86a77d14b2dac17d4d3924360bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.