Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"radical scavenger capacity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vladislava Galović, Marko Kebert, Boris M. Popović, Branislav Kovačević, Verica Vasić, Mary Prathiba Joseph, Saša Orlović, László Szabados
Publikováno v:
Forests, Vol 12, Iss 5, p 636 (2021)
Halomorphic soils cover a significant area in the Vojvodina region and represent ecological and economic challenges for agricultural and forestry sectors. In this study, four economically important Serbian poplar clones were compared according to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bbbc025a8a74d979db08b6d66f1a056
Autor:
Raimondo Gaglio, Ignazio Restivo, Marcella Barbera, Pietro Barbaccia, Marialetizia Ponte, Luisa Tesoriere, Adriana Bonanno, Alessandro Attanzio, Antonino Di Grigoli, Nicola Francesca, Giancarlo Moschetti, Luca Settanni
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 2, p 306 (2021)
An innovative ovine cheese enriched with red grape pomace powder (GPP) was produced to improve the functional properties of Vastedda cheese typology. Vastedda cheese making was performed adding GPP and four selected Lactococcus lactis strains (Mise36
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29180386cfcb47b09a679d99e3304eeb
Autor:
Baldomero Esquivel, Celia Bustos-Brito, Mariano Sánchez-Castellanos, Antonio Nieto-Camacho, Teresa Ramírez-Apan, Pedro Joseph-Nathan, Leovigildo Quijano
Publikováno v:
Molecules, Vol 22, Iss 10, p 1690 (2017)
From the aerial parts of Salvia ballotiflora, eleven diterpenoids were isolated; among them, four icetexanes and one abietane (1–5) are reported for the first time. Their structures were established by spectroscopic means, mainly 1H- and 13C-NMR, i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1fc7c92c1d04615b13022ce51ba77df
Autor:
Luisa Tesoriere, Alessandro Attanzio, Marcella Barbera, Luca Settanni, Adriana Bonanno, Giancarlo Moschetti, Marialetizia Ponte, Raimondo Gaglio, Antonino Di Grigoli, Pietro Barbaccia, Ignazio Restivo, Nicola Francesca
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 306, p 306 (2021)
Antioxidants
Volume 10
Issue 2
Antioxidants
Volume 10
Issue 2
An innovative ovine cheese enriched with red grape pomace powder (GPP) was produced to improve the functional properties of Vastedda cheese typology. Vastedda cheese making was performed adding GPP and four selected Lactococcus lactis strains (Mise36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariano Sánchez-Castellanos, Leovigildo Quijano, Celia Bustos-Brito, Baldomero Esquivel, Pedro Joseph-Nathan, Antonio Nieto-Camacho, Teresa Ramírez-Apan
Publikováno v:
Molecules : A Journal of Synthetic Chemistry and Natural Product Chemistry
Molecules, Vol 22, Iss 10, p 1690 (2017)
Molecules; Volume 22; Issue 10; Pages: 1690
Molecules, Vol 22, Iss 10, p 1690 (2017)
Molecules; Volume 22; Issue 10; Pages: 1690
From the aerial parts of Salvia ballotiflora, eleven diterpenoids were isolated, among them, four icetexanes, and one abietane (1–5), which are first reported. Their structures were established by spectroscopic means, mainly 1H and 13C NMR, includi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.